Almedalen måndag

Så är Almedalsveckan i full gång igen. Fysioterapeuterna finns på plats i Visby söndag till torsdag , själv kom jag till Visby idag på eftermiddagen.

Fysioterapeuterna arrangerade idag tillsammans med Sveriges Arbetsterapeuter och Svensk Sjuksköteskeförening ett välbesökt seminarium ”Bra liv för äldre”. Läs mer om seminariet här.

För egen del har jag ägnat dagen åt kortare möten och flera mingel med berikande nätverkande. Det är en del av fördelarna med Almedalen, möjligheten till att möta människor du annars inte skulle stöta ihop med och få till goda samtal.

Jag har deltagit i Almedalsveckan i princip varje år sedan 2006. Arrangemanget har vuxit, 2006 var det ca 1000 annonserade evenemang under hela veckan, idag är det närmare 4400. Inte desto mindre är det fortsatt viktigt med denna mötesplats, och kanske är det ännu viktigare i dessa tider, då en del av det vi tar för självklart i samhället utmanas.

Tack för bra och givande mingel TT, Läkarförbundet, Sveriges Skolledarförbund och SYLF. Ett strilande regn kunde inte hindra många goda möten mellan människor.

I morgon bitti, tisdag kl 8 arrangerar vi ett frukostseminarium om hållbart arbetsliv. Ett mycket aktuellt ämne, en kunnig och engagerad panel och förhoppningsvis många kunniga och intresserade deltagare. Välkommen till Hälsodalen, frukost finns från 07.45!