Tillbaka!

Jag är väldigt tacksam och glad för att nu kunna börja jobba lite försiktigt igen efter den dramatiska händelse, med hjärtstopp och hjärtinfarkt, som jag råkade ut för i början av september. Jag har nu med egna ögon fått se hur bra akutvården fungerar, och också fått uppleva den bokstavligt livsviktiga insatsen av bl.a. fysioterapeuter, både i det akuta läget på sjukhus och senare i tränings- och rehabiliteringsdelen. Utan detta hade jag inte varit åter i tjänst efter drygt två månader. Men min viktigaste personliga livräddare är Annmargreth, min fru, som omgående inledde hjärt-lungräddningen. Utan henne hade jag inte levt idag. Vill du ta del av mer av min berättelse, kolla gärna här.

Under tiden jag har varit helt sjukskriven så har övriga delar av förbundets ledning tagit ett stort ansvar och jag är mycket tacksam för det. Under resten av året, så länge jag är deltids sjukskriven är både jag och Cecilia Winberg förbundsordförande på 50% var.

Jag har varit i Stockholm två dagar denna vecka och det har varit många kära återträffar med medarbetare på kansliet och i den fackliga världen. Fantastiskt fint och roligt att få den möjligheten igen.

Varma återträffar med medarbetarna på Fysioterapeuternas kansli (överst t.v. och t.h.), trevligt lunchmöte med Sacos ordförande Göran Arrius (nere t.v.) och introduktionsmöte med Helena Conning (nere t.h.), som började hos oss denna vecka, och som kommer att vikariera som socialpolitisk strateg för Caroline Agrell, som snart går på föräldraledighet.

Önskar er alla en trevlig helg med ett foto från vackra Stockholm i veckan. Ta vara på dagen, varje dag är en gåva!