Semestertider

20130705-231541.jpg
Så är det dags också för mig att gå ned i varv och låta semestern bara komma.
Det första halvåret har varit inspirerande och fyllt med nya kontakter, nya sammanhang och nya möjligheter. Och avslutningen innan semestern med Almedalsveckan och bra fokus och uppmärksamhet på fysioterapi och våra frågor kändes gott. Vi har fått bra med uppmärksamhet under vintern och våren kring våra frågor,och kanske spelar sociala medier större roll än vad folk i allmänhet tror. Det handlar mycket om att få det gjort, inte bara tänka att vi borde göra…
När jag valdes till ordförande i höstas hade jag 130 följare på Twitter. I skrivande stund har jag 500. Jag gissade för ett par månader sedan, att jag skulle ha 500 följare innan semestern. Skaplig gissning…

Nu väntar sköna dagar av lagom mycket aktivitet, med en dygnsrytm, där inte allt är inrutat utan att det finns möjligheter till att ”bara vara” också. Längtar till sköna promenader i skog och mark, umgänge med familj o vänner,barn o barnbarn, till friska morgon- och kvällsdopp i dammen vid kvarnen men också till hängmattan och Sommar i P1.

Önskar er alla följare en riktigt skön sommar!

20130705-232003.jpg