På plats i Almedalen

Så är då Almedalsveckan igång igen. Mikael Hjerne, ledamot i förbundsstyrelsen i Fysioterapeuterna anlände hem till oss i Oskarshamn, tidigt på morgonen och efter en morgonfika, där också SYLFs Emma Spak anslöt startade vi med att cykla till färjan. För egen del är detta nu en vana, efter tio Almedalsveckor i rad.  

 Visby mötte oss med strålande sommarväder första dagen. Fysioterapeuternas grupp kompletterades, Cecilia Winberg, Helena Pepa och Agneta Östlund anslöt på eftermiddagen.  

 Vårdförbundet hade bjudit in till trivsamt mingel, där ca 200 personer träffades, minglade och samtalade om hälso- och sjukvårdens alla möjligheter. Stort tack till Vårdförbundet för arrangemanget!  

 Söndagen var Centerpartiets dag, och vi fick möjlighet att lyssna till Annie Lööf, som var först ut denna vecka av partiledarna. Hon kunde se ut över en soldränkt Almedalspark, och talade särskilt om vikten av att kunna samlas fritt till denna typ av arrangemang, och vikten av demokratins möjligheter.  

 Vi avslutade dagen med att i vår grupp prata ihop oss inför morgondagen, då vi bland annat är med och arrangerar ett runda bordssamtal om jämlik hälsa. Almedalen, here we go!