Fysioterapi toppnyhet på Dagens Samhälle

IMG_2078.JPG Fysioterapi toppnyhet på Dagens Samhälle under måndagen
Det blev en intensiv men rolig start på arbetsveckan. Den debattartikel i Dagens Samhälle som jag skrivit tillsammans med Anne Carlsson och Inger Ros publicerades under måndagen. Sverige är nu mitt i en valrörelse som avgör hur svensk hälso- och sjukvård kommer att utformas de närmaste åren. Vårt budskap i debattartikeln är att det finns en stor hälsopotential i att använda fysioterapeuten som första instans vid besvär i rörelseorganen. Debattartikeln väckte intresse på Fysioterapeuternas hemsida , på Facebook men även på Twitter och LinkedIn

IMG_2082.JPG

Idag måndag publicerades också namnen på de fysioterapeuter och sjukgymnaster, som nominerats till utmärkelsen Årets Fysioterapeut. En mycket kompetent grupp personer är nominerade, 27 till antalet, och glädjande nog en ökning sedan föregående år. Nu ska en jury sammanträda i veckan, varefter förbundsstyrelsen för Fysioterapeuterna fastställer vem som utses till Årets Fysioterapeut. Vem som får utmärkelsen offentliggörs på Fysioterapins dag den 8 september då också utmärkelsen delas ut.