Gästblogg av Susanne Wattin och Lasse Lundgren, nominerade till Årets Fysioterapeut

Jag fortsätter att publicera gästbloggsinlägg från de som var nominerade till Årets Fysioterapeut 2015

I detta inlägg medverkar Susanne Wattin och Lasse Lundgren. Tack för era bidrag!


  Jag älskar mitt arbete! Ett arbete som ger mig möjlighet att stödja barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. En stor och viktig grupp som tyvärr ofta inte ges de möjligheter de har rätt till i samhället.Mitt arbetsliv har jag valt att söka hjälpa patienter, främst barn, med funktionshandikapp. Ett mycket tacksamt, lärorikt och roligt arbete, fast ofta fysiskt och psykiskt tungt. Ett arbete där jag hela tiden strävat efter att inte bara behandla utan också söka överföra glädje och livskvalitet till mina patienter. Mitt arbetsområde har varit i ständig utveckling och förnyelse under de alla de år jag arbetat inom området och att hela tiden söka vara i framkant när det gäller utbildning, följa forskning och utveckling inom områder har varit spännande och lärorikt.Att bli nominerad till utmärkelsen årets fysioterapeut är naturligtvis hedrande och roligt. Men jag ser nomineringen som en uppskattning och hedersbetygelse inte bara till mig utan till kollegor och fysioterapeuter som i tysthet och ofta utan större uppmärksamhet arbetar med att söka hjälpa utsatta grupper. Och vars belöning är att kunna glädjas tillsammans med sina patienter över lyckade behandlingar!

Susanne Wattin

   Vilken ära att bli nominerad till årets Fysioterapeut!! En kliniskt verksam fysioterapeut som jag, som varje dag möter patienter och försöker göra skillnad är jätteglad över att vara nominerad tillsammans med dessa välmeriterade kollegor. 2014-15 har varit ett omtumlande år, tillsammans med två kollegor samt tre specialistläkare tog jag språnget och blev delägare i ett hälsohus i Luleå. Hos oss ryms Rehabilitering, Idrottsmedicin, Specialistvård, Operationsverksamhet samt Företagsservice i samma byggnad och företag. Det är ett galet stort steg som liten enkel Fysioterapeut att våga prova leda ett mellanstort företag i hälsobranschen. 

Nu ska jag njuta ett tag av att människor tycker om min insats och nominerat mig!!  Hoppas alla har en bra och härlig arbetsdag.

Lasse Lundgren , Luleå