Onsdag Almedalen, medlemsmöte och mingel

Efter några dagar i denna intensiva miljö börjar det nu kännas ganska fullproppat. Tidiga morgnar och sena kvällar och däremellan viktiga och goda möten, träffa ett stort antal trevliga människor, lyssna på och delta i intressanta seminarier och så en rad mingel. Enkelt uttryckt: Almedalen.

Idag onsdag träffade Heidi Stensmyren och jag två SKL- politiker, Dag Larsson och Anders Henriksson för avstämning kring några frågor, och på lunchen hade vi från Fysioterapeuterna arrangerat ett medlemsmöte på Visby Lasarett, där ett stort antal medlemmar mötte upp, de flesta arbetande i Visby med omnejd. 


Under eftermiddagen minglade jag tillsammans med Cecilia Winberg och Helena Pepa på ett av Almedalens mest persontäta mingel, hos PR- byrån Westander. Trivsamt och intressant.
Sedan var det dags för Dagens Medicins maktmingel, där jag deltog tillsammans med vice ordförande Helena Pepa och där vi träffade på ett stort antal goda kamrater och hade goda samtal. 

Läs mer om maktlistan och maktminglet på Dagens Medicin här

Kvällen avslutades med en härlig middag hos Cancerfonden, där Cancerfondens ordförande Wanja Lundby-Wedin hälsade välkommen och slog an tonen för middagssamtal om cancerforskning och prevention vid borden och där kocken Paul Svensson bjöd på gröna läckerheter.

Dagen började i hällande regn i Visby, men inte desto mindre slutade den med ännu en fantastisk solnedgång.