Semestertider

Nu tar jag och bloggen sommarsemester under några veckor. Tack till alla medlemmar och alla andra läsare av denna blogg, för återkopplingar, tips och idéer. 

Vi ses igen i augusti, och då väntar en spännande höst, som för min egen del innebär de sista månaderna på denna mandatperiod. I november väljer Fysioterapeuternas kongress en ny förbundsstyrelse, som tillträder 1 januari. För egen del har jag meddelat valberedningen att jag står till förfogande som förbundsordförande för ytterligare en mandatperiod på fyra år. Efter sommaren presenterar valberedningen sitt förslag till ny förbundsstyrelse. 

Fyra år har gått rasande fort.  Och det gäller sannolikt också de närmaste fyra semesterveckorna. Jag ser fram mot att få koppla av, inte resa lika mycket som under övriga året, umgås med familjen och ha mycket tid för att återhämta krafter.

Jag önskar er alla en skön sommar!