Tisdag i Almedalen

Under tisdagen ordnade vi från Fysioterapeuterna under lunchen ett medlemsmöte på Visby Lasarett. I princip hela vår grupp från förbundsstyrelsen deltog och ett antal medlemmar både från när och fjärran slöt upp.

För egen del har jag medverkat i två seminarier, dels bos Bräcke diakoni, där ämnet var IOP-modellen (Idéburet offentligt partnerskap (IOP) – en modell för tillitsbaserad styrning), dels på ett seminarium hos Sjukhusläkarna där temat var klimat och hälsa, läs mer här. Läs reportage om seminariet i Läkartidningen. Det går också att se seminariet i efterhand här.

Jag har också besökt ett stort antal seminarier varav två inom ehälsoområdet, som också i år är ett särskilt viktigt område. 

Mycket bra nätverkande har det också varit under dagen, med många möten och flera mingel, och promenader kors och tvärs i Visby. På Läkarförbundets mingel blev jag intervjuad i en live-stream. Lyssna här!

Dagen började i regn, men sedan kom solen och det blev ännu en riktigt fin dag i Almedalen. Kvällen avslutades med en middag tillsammans med Liberalerna. Tack Maria Arnholm och Anna Starbrink m.fl. för ett trevligt initiativ!