Julblogg

I veckan hade Fysioterapeuterna och Sveriges Arbetsterapeuter ett första inledande möte med Stefan Bragsjö, ordförande för NPO Rehabilitering, habilitering och försäkringsmedicin. Bra och positivt att få en första information om det arbete som ska starta nästa år och särskilt roligt att arbetet ska genomföras utifrån patientens perspektiv. Ser fram mot en fortsatt god samverkan för utvecklingen av kunskapsstyrningen inom området tillsammans med fler professioner och patientföreträdare. 

Tiden före jul är som vanligt fylld av många saker som man vill hinna göra, både på jobbet och i privatlivet. Så också i år, vilket resulterar i en särskild längtan efter lite välbehövlig ledighet. Kanske läge att läsa några råd från Sacos ordförande Göran Arrius i DN i onsdags?

Själv gläds jag så här strax före jul åt ett bra arbetsår, som för min egen del började med att jag kunde återgå på heltid till mitt uppdrag som förbundsordförande, efter mitt hjärtstopp. Jag känner stor tacksamhet för att vara kunna vara tillbaka med full kraft i mitt förtroendeuppdrag. Det har också varit ett intressant och lärorikt första år som ledamot i Sacos styrelse.

Läs mer om Saco och Sacostyrelsens arbete här. 

Tack för allt gott arbete tillsammans och för alla fina möten och kontakter under det gångna året. Jag önskar nu er alla en riktigt skön och fridfull julhelg!